Close Menu
NtimeNtime
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • ΚΑΙΡΟΣ
  • TV
  • LIFESTYLE
  • ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Facebook X (Twitter) Instagram
Facebook X (Twitter) Instagram
NtimeNtime
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • ΚΑΙΡΟΣ
  • TV
  • LIFESTYLE
  • ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
NtimeNtime

Πασίγνwστος σεφ αποκαλύπτει το λάθος που κάνουμε τόσα χρόνια στη σάλτσα ζυμαρικών – Απίστευτο…καταλαβαίνεις τη διαφορά

24 Οκτωβρίου 20242 λεπτά χρόνος ανάγνωσης
Facebook Twitter WhatsApp
Πασίγνwστος-σεφ-αποκαλύπτει-το-λάθος-που-κάνουμε-τόσα-χρόνια-στη-σάλτσα-ζυμαρικών-–-Απίστευτο…καταλαβαίνεις-τη-διαφορά
Πασίγνwστος σεφ αποκαλύπτει το λάθος που κάνουμε τόσα χρόνια στη σάλτσα ζυμαρικών – Απίστευτο…καταλαβαίνεις τη διαφορά

Η σάλτσα ζυμαρικών μπορεί φαίνεται ως κάτι απλό στην παρασκευή της, αλλά ο Jamie Oliver αποδεικνύει περίτρανα πως δεν είναι απλή υπόθεση! Δεν υπάρχει τίποτα που αγαπάμε περισσότερο από ένα ωραίο πιάτο με μακαρόνια – και ο “βασιλιάς” του comfort food Jamie Oliver είναι συχνά ο άνθρωπος στον οποίο απευθυνόμαστε για να μας εμπνεύσει με τις συνταγές του αλλά και για να μάθουμε τα φοβερά μυστικά του στην κουζίνα!

Ο διάσημος σεφ είναι γνωστός για την αγάπη του στους πλούσιους υδατάνθρακες και στα πιάτα με βάση την ντομάτα, έτσι μια συμβουλή του για τη σάλτσα ζυμαρικών αποδεικνύει περίτρανα πως όλοι την φτιάχνουμε… λάθος!

Η σάλτσα ζυμαρικών και το μυστικό του Jamie Oliver
Η ιστορία έχει ως εξης: Ο Jamie Oliver δημοσίευσε στη σελίδα του στο Instagram μια συνταγή για λιγκουίνι με γαρίδες και τόνο (ποιος θα σκεφτόταν να συνδυάσει αυτά τα δύο συστατικά;) και… άθελά του έδωσε μια κορυφαία συμβουλή για τη σάλτσα ζυμαρικών.

Έγραψε: «Χρησιμοποιώ το κόλπο να πλένω τα κομμένα κρεμμύδια για να τα κάνω πιο ήπια και αυτή η υγρασία βοηθά επίσης να προστεθεί επιπλέον γλυκύτητα καθώς μαγειρεύονται!»… Λοιπόν, το ήξερες εσύ αυτό όταν φτιάχνεις σάλτσα ζυμαρικών; Ότι πλένουμε το κρεμμύδι; Σίγουρα δεν το είχες σκεφτεί καν, αλλά είναι αυτό το λάθος που δεν σου πετυχαίνει!

Ο Jamie Oliver λέει: «Ξεπλύνετε ένα κρεμμύδι κάτω από δροσερό τρεχούμενο νερό πριν από το μαγείρεμα, γιατί θα αφαιρέσει αρκετή από την οξύτητά του και θα προσθέσει μια επιπλέον “τραγανότητα” στο αποτέλεσμα της σάλτσας. Απλώς σκουπίστε με χαρτί κουζίνας μετά για να φύγει η υπερβολική υγρασία».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jamie Oliver (@jamieoliver)

Το κόλπο αυτό φυσικά μπορείς να το εφαρμόσεις και σε άλλες παρασκευές με τσιγαρισμένο κρεμμύδι, εάν θέλεις μια ήπια, πιο γλυκιά γεύση στο αποτέλεσμα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jamie Oliver (@jamieoliver)

5 tips του Jamie Oliver για τέλεια ζυμαρικά

Πάντα να αλατίζεις το νερό των ζυμαρικών – θα τονώσει τη γεύση της σάλτσας

75 γραμμάρια ωμών ζυμαρικών ανά άτομο είναι η σωστή ποσότητα

Χρησιμοποίησε μια μεγάλη κατσαρόλα, δίνοντας χώρο στα ζυμαρικά να ψηθούν, αποφεύγοντας να κολλήσουν

Κάλυψε την κατσαρόλα με το καπάκι για να βράσουν πιο γρήγορα και, στη συνέχεια, όταν είναι σχεδόν έτοιμα, άνοιξέ το

Ρίξε τα ζυμαρικά μόνο όταν το νερό κοχλάζει, ποτέ πιο πριν

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Τρόμος στα Μέγαρα: Η γυναίκα του έλειπε και όταν επέστρεψε στο σπίτι τίποτα δεν ήταν όπως το άφησε – Ο σύζυγός της…

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Ποιος είναι ο καρδιοχειρουργός που «πιάστηκε στα πράσα» με φακελάκι 2.500 ευρώ – “Ντροπή του…”

Διάφορα

Αυτό είναι το πιο τυχερό ζώδιο για το υπόλοιπο του 2025 -Έρχεται θεαματική αλλαγή μετά από 12 δύσκολα χρόνια

Διάφορα

Σοκαριστικό! Πήγαν βόλτα με το αερόστατο και… (Βίντεο τραγωδίας)

Διάφορα

Τρομακτικό περιστατικό με 5χρονο αγοράκι στη Λάρισα: Σε σοκ η οικογένεια προσεύχεται για…

Διάφορα

Σοκαριστικό ατύχημα για τον Λευτέρη Πανταζή – Τι του συνέβη

Ntime
Facebook X (Twitter) Instagram
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • Πολιτική Απορρήτου
© 2025 ntime.gr.

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.