Close Menu
NtimeNtime
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • ΚΑΙΡΟΣ
  • TV
  • LIFESTYLE
  • ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Facebook X (Twitter) Instagram
Facebook X (Twitter) Instagram
NtimeNtime
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • ΚΑΙΡΟΣ
  • TV
  • LIFESTYLE
  • ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
NtimeNtime

Συνταγή για πατάτες φούρνου που λιώνουν στο στόμα -Το μυστικό για να βγουν λουκούμι

9 Φεβρουαρίου 20252 λεπτά χρόνος ανάγνωσης
Facebook Twitter WhatsApp
Συνταγή-για-πατάτες-φούρνου-που-λιώνουν-στο-στόμα-Το-μυστικό-για-να-βγουν-λουκούμι
Συνταγή για πατάτες φούρνου που λιώνουν στο στόμα -Το μυστικό για να βγουν λουκούμι

Αν θέλεις να φτιάξεις πατάτες φούρνου που να συνοδεύσουν τέλεια τα γιορτινά κρέατα (όπως αρνί, χοιρινό ή μοσχάρι), πρέπει να έχεις μια συνταγή που να είναι πλούσια σε γεύση και αρώματα, αλλά και να μπορεί να συνδυαστεί εύκολα με τα πιάτα του τραπεζιού.

Η συνταγή για πατάτες φούρνου που ακολουθεί είναι ιδανική για να συνοδεύσει οποιοδήποτε γιορτινό πιάτο ή οικογενειακό τραπέζι. Η απλότητα και η γεύση της την καθιστούν τέλεια για να εντυπωσιάσει τους καλεσμένους σου χωρίς να απαιτεί πολύπλοκες προετοιμασίες ή χρόνους μαγειρέματος.

Συνταγή για παάτες φούρνου:
Υλικά:

6 πατάτες κομμένες κυδωνάτες
1,5 φλ. ζωμός λαχανικών
1/4 φλ. νερό
1/3 φλ. ελαιόλαδο
1 λεμόνι (χυμός)
7 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
1 κ.γ. αλάτι
2 κ.γ. ρίγανη
λίγο μαύρο πιπέρι
Εκτέλεση:

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ανακατέψεις σε ένα μπολ όλα τα υλικά.

Ρίξε τις πατάτες σου σε ένα ταψί και ρίξε από πάνω τα ανακατεμένα υλικά.

Ψήσε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 1 ώρα και 15 λεπτά.

Στα μισά του χρόνου με ένα κουτάλι παίρνε ζουμί από το ταψί και ρίχνε το πάνω στις πατάτες σου. Συνέχισε το ψήσιμο.

Οι πατάτες σου είναι έτοιμες!

Αυτή η συνταγή για πατάτες φούρνου είναι εξαιρετική και φαίνεται πολύ νόστιμη! Το μυστικό είναι ο συνδυασμός του ζωμού λαχανικών με το σκόρδο, το λεμόνι και τη ρίγανη, που δίνουν στις πατάτες μια υπέροχη γεύση και άρωμα. Ο τρόπος ψησίματος, με το να ρίχνουμε ζουμί πάνω στις πατάτες στα μισά του χρόνου, βοηθάει στο να παραμείνουν μαλακές και ζουμερές εσωτερικά, ενώ αποκτούν τραγανή κρούστα από έξω.

Διάφορα

“Λουκέτο” για μεγάλο ταξιδιωτικό γραφείο – Στον “αέρα” πακέτα διακοπών ΚΑΙ για Ελλάδα

Διάφορα

Έρχεται μεγάλη αλλαγή στις συντάξεις – Πώς θα γίνονται οι πληρωμές

Διάφορα

Βαρύ πένθος για το σίριαλ “Κωνσταντίνου και Ελένης” – Πέθανε ο σπουδαίος…

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Πάτρα: Το μαρτύριο 15χρονου κοριτσιού στα χέρια του νονού της: Ο άνθρωπος που τη βάφτισε έπαιρνε το καλώδιο και…

Διάφορα

Θεσσαλονίκη: Σοκαριστικό περιστατικό! Στο νοσοκομείο ηλικιωμένη – Ο σύζυγός της πήρε το…

Διάφορα

Ζευγάρι έκλεισε Airbnb για να περάσει ένα ρομαντικό Σαββατοκύριακο -Τι απίστευτο βρήκε να τους περιμένει;

Ntime
Facebook X (Twitter) Instagram
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • Πολιτική Απορρήτου
© 2025 ntime.gr.

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.